H2 Miljø – Ditt førstevalg innen rivningstjenester

Eksperter på rivning og sanering

Våre medarbeidere har lang erfaring fra rivningsbransjen, og et høyt fokus på sikkerhet, resirkulering og miljø. Dette kommer deg til gode som kunde.

Vi har lang erfaring innen rivningsbransjen, og høyt fokus på miljø

H2 Miljø AS har kontorer i Oslo og Bergen, og ledes av Daglig leder Agnar Haugen. Han har sammen med våre dyktige prosjektledere, anleggsledere og HMS ansvarlig lang erfaring fra våre fokusområder innen Miljøsanering og riving, opprydding av forurenset grunn og naturrestaurering.

Vi har et høyt fokus på miljø og ombruk.

En sunn og god arbeidsplass

H2 Miljø AS skal være en foretrukken arbeidsgiver. H2 Miljø har høyt fokus på et godt arbeidsmiljø og gode verdier, samtidig som vi fokuserer på et arbeidsmiljø som er helsefremmende.

Hos oss skal alle ansatte og samarbeidspartnere føle seg trygge og trives på jobb.

ARBEIDSMILJØ OG HMS I FOKUS

Arbeidsmiljøet står i høysetet hos oss. Dette oppnår vi ved å ha en kompromissløs holdning til sikkerhet, gjennom et systematisk og målrettet arbeid med HMS og ytre miljø. De som jobber hos oss skal kunne forvente at vi tar deres arbeidssituasjon og sikkerhet på alvor.

Vi jobber hele tiden for å bli blant de fremste på HMS-området. Dette må vi gjøre for å være en foretrukken samarbeidspartner. Her jobber vi blant annet med å ha fokus på sikkerhet for alle i bedriften, tilretteleggelse for sikkert arbeid, være en inkluderende arbeidsplass og ha sikre og tilgjengelige arbeidsverktøy lett tilgjengelig.

Dette inkluderer fokus på samhandling rundt HMS-arbeidet med samarbeidspartnere, kunder og leverandører. Vårt overordnede HMS-mål er at alle skal komme trygt hjem hver eneste dag.

Karriere i H2 Miljø AS

H2 Miljø er alltid på jakt etter dyktige kollegaer. Se om vi har en ledig stilling som passer for deg, eller send oss gjerne en åpen søknad. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle